Mini-Special Documentaire ‘Waar de helden zijn’

Op  woensdag 22 september van 15.00 -17.00 uur is er voor zorgprofessionals een online mini-special over de documentaire ‘Waar de helden zijn’. Organisatoren van deze mini-special zijn de Naastenlijn en Begeleiding à la carte. De documentaire gaat over het gezinsleven met een zorgintensief kind en de overgang naar een zorgorganisatie.

foto van twee mensen die bellenblazen
Beeld: ©Ministerie van VWS

We zien het leven van Jons en zijn ouders en zus. Hoe voelt het voor een ouder om een zorgintensief kind uit huis te moeten plaatsen? En hoe heeft Bieneke, de zus van Jons, dit allemaal ervaren? De documentaire bestaat uit scènes uit de voorstelling Lastige Ouders, interviews en video’s uit het familiearchief.

Tijdens de mini-special wordt de documentaire getoond, vindt er een nagesprek plaats met de moeder van Jons en zullen we in groepen in gesprek gaan over de onderlinge relatie en verhouding tussen naasten en professionals.

Ben je zorgprofessional en wil je graag meedoen met de mini-special? Aanmelden kan via deze link. Je kunt je aanmelden tot en met 17 september aanstaande.

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 22 september 2021

Tijdstip: 15.00 - 17.00 uur

Waar: online, via MS Teams

Kosten: gratis

Aanmelden: Meld je aan via het inschrijfformulier