Congres Volwaardig leven: meld je aan

Op 29 november 2021 organiseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het congres Volwaardig leven. Tijdens het congres praten we jou bij over de opbrengst van het programma tot nu toe. En praten we over onze plannen voor de toekomst.

Begeleiding a la carte
©Ministerie van VWS

Het congres is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de gehandicaptenzorg: mensen met een beperking, hun familie en vrienden, zorgmedewerkers, studenten, staf- en beleidsmedewerkers en bestuurders. Omdat er steeds meer coronabesmettingen zijn, is het congres volledig online. Het fysieke programma in het NBC Nieuwegein gaat helaas niet door.

Ga voor meer informatie over het congres naar de website van Kennisplein gehandicaptensector. Daar kun je jezelf ook aanmelden voor het online congres.