Volwaardig leven biedt gratis voorstelling ‘Lastige ouders’ aan

21 januari 2020, theater de Kring te Roosendaal

Met de theatervoorstelling ‘Lastige ouders’ maakt de bezoeker kennis met het aangrijpende verhaal van de ouders en zus van een zoon/broer met een beperking. Het geeft een inkijkje in het leven met een kind dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn.

Theatertour Lastige ouders
©Ministerie van VWS

Mensen met een beperking en een langdurige zorgvraag zijn vaak hun hele leven en op meerdere fronten aangewezen op de hulp of begeleiding van naasten. Dit heeft een grote impact op het leven van hen allebei. Hoe is het om dag in dag uit te zorgen voor iemand met een handicap? En wat doet dat met iemand persoonlijk?

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport biedt de voorstelling aan vanuit het programma Volwaardig leven in samenwerking met Kracht van Beleving. Volwaardig leven richt zich op het passend en toekomstbestendig maken van de gehandicaptenzorg. Door naasten beter in beeld te brengen creëren we meer erkenning en herkenning voor hen. Zo dragen we bij aan het ontzorgen van naasten.

Meld u hier aan voor de voorstelling op 21 januari 2020 in theater de Kring te Roosendaal.

Hier vindt u meer informatie over naasten in beeld en actuele speeldata.