11 juli Informatiebijeenkomst Innovatie-impuls voor zorgaanbieders

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Utrecht

Vilans, Catharijnesingel 47 te Utrecht.

Zorgtechnologie makkelijker toepassen in het dagelijks leven van en in de zorg voor mensen met een beperking, dáár gaat de Innovatie-impuls van Volwaardig leven om. Zorgaanbieders die belangstelling hebben voor het gebruik van zorgtechnologie, maar nog weinig kennis of ervaring daarmee hebben, kunnen meedoen. Gedurende tweeënhalf jaar wordt er samen – met behulp van coaching en begeleiding - gewerkt aan implementatie van technologie in de organisatie. Interesse? Kom dan naar de informatiebijeenkomst!

U kunt zich hier aanmelden.
 

Klik hier voor meer informatie over de Innovatie-impuls.