Terugblik Inc. festival

Iedereen moet vanzelfsprekend kunnen meedoen. Daarom heeft Nederland zich vijf jaar geleden aangesloten bij VN-verdrag handicap. Hoe staat Nederland ervoor na vijf jaar? Die vraag stond centraal op het INC. festival georganiseerd door het ministerie van VWS.

Header Inc. Festival

Tijdens het INC. Festival van 8 tot 10 juni werd samen met jongeren, met of zonder beperking, terug en vooruit geblikt. In de gesprekken over onbeperkt bewegen, ontwikkelen en genieten was veel energie, herkenning en gezamenlijke ideëen over actiepunten voor de komende jaren. Het programma van het volledig toegankelijke INC. Festival bestond uit een mix van inhoudelijke onderdelen, cultuur en spectaculaire (live) optredens in de vorm van dans, theater, muziek en film. Bekijk de film met een impressie van het festival.