Hoe herken je een LVB? Meld je aan voor de talkshow

Op donderdag 25 november is de tweede livestream talkshow van LVB doet mee. Deze keer staat de vraag centraal: hoe herken je een persoon met een licht verstandelijke beperking ? Hierover gaan verschillende toonaangevende sprekers en ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek.

Logo LVB doet mee zonder tekst doet mee

Aanmelden of bijwonen

Werk je met mensen die een licht verstandelijke beperking hebben? Of richt je de lokale samenleving in, op welke manier dan ook? Dan ben je van harte welkom om de livestream online te volgen. Je kunt je gratis aanmelden via het aanmeldformulier van LVB doet mee. Na je aanmelding krijg je de link voor de uitzending per e-mail toegestuurd. Wil je aanwezig zijn bij een van de opnames? Stuur dan een bericht naar LVB doet mee. Meer informatie en eerdere uitzendingen vind je op de website van LVB doet mee.

Vorige talkshow gemist?

Op 30 september werd de eerste talkshow uitgezonden. Deze talkshow stond in het teken van de vraag Kijk ‘Wat is een LVB?’ Bekijk de uitzending hier terug of kopieer https://www.youtube.com/watch?v=VeZB58s5uQM&t=1s in je adresbalk.

Over LVB doet mee

LVB doet mee is een initiatief uitgevoerd door Stichting TurningPoint/Studio Noodzaak in opdracht van VWS, JenV, VGN, gemeente Amsterdam, gemeente Rotterdam, gemeente Den Haag, gemeente Leeuwarden en Divosa.