Uitnodiging online bijeenkomst 28 maart: 'Alles is Anders!?'

Hoe gaat het met jou, als vader of moeder? Misschien niet het juiste moment nu met Corona? Aan de andere kant: wanneer maak je wel tijd voor jezelf? Want in deze onzekere tijd wordt er van jou als ouder, maar ook als partner (en schooljuf/meester) nóg meer van jou en je veerkracht gevraagd.  De eerste webinar in inmiddels geweest, de volgende webinar vindt plaats op 28 maart 2021.

uitnodiging is alles anders

Op zondagmiddag 31 januari werd de eerste online bijeenkomst georganiseerd door Schouders in samenwerking met Stichting Kind en Ziekenhuis, met als titel: 'Alles is anders!?’. Even niet over de Coronatijd, maar over-leven met zorg. Voor herkenning, verkenning en erkenning vol interactie.

In maart en juni volgen de volgende twee delen: Wie ben je nu? En wie wil je nog meer zijn?

Je kunt je hier aanmelden voor het tweede webinar op 28 maart.

Terugkijken eerste webinar

In de eerste aflevering van dit drieluik werd er terug in te tijd gekeken naar de tijd voordat alles(!?) veranderde door de komst van hun kind of broer/zus met zorg. 

Je hoort verhalen over wie ze zijn en waren en wat ze allemaal deden. Op een originele manier gaan we in gesprek over wat dat te maken heeft met wie ze nu zijn, en (weer) zouden willen zijn. 

De eerste livestream van het drieluik: Wie was je ervoor kun je hier terugkijken en de eerste aflevering voor brussen vind je hier.

Meer informatie?

De webinars worden via een livestream uitgezonden maar zijn blijvend terug te kijken op de webisite van schouders. Mocht je vraag tijdens het webinar niet aan bod zijn gekomen dan doen we hier ons best om je vraag alsnog te beantwoorden. Wil je tijdens het terugkijken nog een vraag stellen dan kan dat ook. We proberen de vragen en antwoorden op de pagina van het webinar te publiceren en te beantwoorden.

Mocht je suggesties hebben voor onderwerpen die we binnen het webinar kunnen behandelen horen we deze graag. Stuur ons een mail met je ideeen!

De webinars worden afwisselend gehost door Anjet van Dijken en Wil Molenaar. In ieder webinar worden zij bijgestaan door een ouder of brus. Vind je het leuk om tijdens het webinar live in de studio mee te praten dan kun je je hier aanmelden.

Meer informatie over de webinars vind je hier.