Ontmoet elkaar tijdens de Prokkelweek 2021

Van 7-12 juni 2021 vindt weer de jaarlijkse Prokkelweek plaats georganiseerd door stichting Prokkel. Een week die in het teken staat van prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Header Prokkelweek

De Prokkelweek is samen ontmoeten, bewegen en beleven. En dat gebeurt op uiteenlopende manieren. Ga bijvoorbeeld een ochtend of middag met elkaar op pad (in je eigen buurt) en voer opdrachten uit om zo elkaar beter te leren kennen. Draai een dagje mee met dierverzorgers in Zeist of neem deel aan de online beleidsprokkel over cultuur van het ministerie van OCW.  

Prokkelstage tijdens het INC.festival

Jezelf aanmelden als stagiaire kan ook. Zo gaan twee ervaringsdeskundigen van belangenvereniging LFB kijken en fotograferen hoe het er achter de schermen aan toegaat bij het online INC.festival. Een festival dat het ministerie van VWS organiseert en van 8-10 juni plaatsvindt.

Prokkelparelparade

Op vrijdag 4 juni opent minister Tamara van Ark (VWS) officieel de week. Dat gebeurt tijdens de Prokkelparelparade Live: hét online praatprogramma van stichting Prokkel. Ervaringsdeskundige Ellis Jongerius (LFB) en Prokkelprojectleider Marian Geling gaan tijdens dit online event weer met hele verschillende mensen in gesprek over hun Prokkelervaringen.

Meer informatie

De ProkkelParelParade Live is live te volgen van 15.00 tot 16.30 uur via het YouTube-kanaal van stichting Prokkel. Meedoen met een prokkelactiviteit tijdens de Prokkelweek? Kijk op de website van stichting Prokkel voor het aanbod.