Praat je mee over aantrekkelijk werk in de gehandicaptenzorg?

Op 8 april en 25 mei organiseren BPSW, NIP, NVAVG, NVO en V&VN, VGN, Wij Willen Gezien Worden en VWS online dialoogsessies over aantrekkelijk werk in de gehandicaptensector. De vraag die centraal staat: Hoe kunnen we het werk zo organiseren om ruimte voor de kern te krijgen en te houden?

Uitnodiging goed werk in de gehandicaptenzorg
Beeld: ©VGN

Door te werken in de gehandicaptenzorg draag je elke dag bij aan een vitale samenleving waarin voor elk mens mogelijkheden zijn om mee te doen en zich te ontwikkelen.

Wat maakt het werk in de gehandicaptenzorg aantrekkelijk?

  • Wat kun je daar zelf aan doen?
  • Hoe werk je goed samen in een team?
  • Wat heb je van de organisatie nodig?

Dat soort vragen komen aan de orde in de dialoogsessies die we dit voorjaar organiseren op donderdag 8 april en dinsdag 25 mei, van 15.30 tot 17.30 uur. Het zijn online bijeenkomsten waarin je in gesprek gaat met collega’s uit alle landstreken.

Meer informatie en aanmelden vind je hier.