Livestream: voorstelling lastige ouders

Als onderdeel van het programma Volwaardig Leven organiseerde het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport in 2019/2020 een tournee met de voorstelling ‘Lastige Ouders’. De laatste voorstelling in het voorjaar moest geannuleerd worden vanwege corona. Hiervoor in de plaats bieden we 'Lastige ouders' nu aan als livestream op maandag 7 december om 20.00uur.

Theatertour Lastige ouders
Beeld: ©Ministerie van VWS

Theatervoorstelling ‘Lastige ouders’ vertelt het aangrijpende verhaal van de ouders en zus van een zoon/broer met een beperking. Speciaal gemaakt voor naasten van mensen met een beperking en een langdurige zorgvraag, hun omgeving en voor beleidsmakers en bestuurders in de zorg. De voorstelling geeft een inkijkje in het leven met een kind dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn.
Net als bij eerdere voorstellingen, is er ook na de livestream gelegenheid voor om digitaal in gesprek te gaan met de acteurs.
De theatervoorstelling kijken is gratis, maar u dient zich wel van te voren aan te melden.